Пријатељи паркаХотел Лепенски вир

У оквиру бајковитог Националног парка Ђердап, познатог по својим величанственим природним лепотама, налази се “Лепенски Вир”, хотел историјске вредности, који поносно носи име по чувеном археолошком локалитету. Хотел је ушушкан међу богатим падинама изнад Доњег Милановца, а окружен величанственим шумским пределима. Хотел пружа изузетан и бајковит поглед на Дунав и Подунавље. Успешно пословање хотела огледа се и у 40 година дугом пословању, разноврсности садржаја који свакодневно привлаче туристе широм земље и региона уз љубазно, посвећено и стручно особље, свеукупно чине неодољиву прилику за незабораван одмор о коме сањате.

Србију волимо – Софи медиа Наташа Јовановић

Портал који промовише Србију и њене вредности. Све на једном месту, прича о Србији коју волимо, њеној традицији, лепотама, људима и догађајима.

Удружење жена „Вредне Влајне“

Удружње жена „Вредне Влајне“ се налазе у Рудној Глави, општина Мајданпек. Вредне Влајне се баве израдом и продајом ручног рада-сувенира који су направљени од природног материјала. Такође се баве продајом традиционалних српских јела као што су плашинте, џемова од разних воћа и сл.

Невена Чварковић ПР Агенција за посредовање у туризму Премиум Тоурс Београд

Премиум тоурс се налази на општини Нови Београд, место Београд, који је основан 2013. године.