Prijatelji parkaHotel Lepenski vir

U okviru bajkovitog Nacionalnog parka Đerdap, poznatog po svojim veličanstvenim prirodnim lepotama, nalazi se “Lepenski Vir”, hotel istorijske vrednosti, koji ponosno nosi ime po čuvenom arheološkom lokalitetu. Hotel je ušuškan među bogatim padinama iznad Donjeg Milanovca, a okružen veličanstvenim šumskim predelima. Hotel pruža izuzetan i bajkovit pogled na Dunav i Podunavlje. Uspešno poslovanje hotela ogleda se i u 40 godina dugom poslovanju, raznovrsnosti sadržaja koji svakodnevno privlače turiste širom zemlje i regiona uz ljubazno, posvećeno i stručno osoblje, sveukupno čine neodoljivu priliku za nezaboravan odmor o kome sanjate.

Srbiju volimo – Sofi media Nataša Jovanović

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Udruženje žena „Vredne Vlajne“

Udružnje žena „Vredne Vlajne“ se nalaze u Rudnoj Glavi, opština Majdanpek. Vredne Vlajne se bave izradom i prodajom ručnog rada-suvenira koji su napravljeni od prirodnog materijala. Takođe se bave prodajom tradicionalnih srpskih jela kao što su plašinte, džemova od raznih voća i sl.

Nevena Čvarković PR Agencija za posredovanje u turizmu Premium Tours Beograd

Premium tours se nalazi na opštini Novi Beograd, mesto Beograd, koji je osnovan 2013. godine.