Skip to main content

Predstojeće praznične dane možete da provedete u prirodi, i doživite Nacionalni park Đerdap na jedinstven način – pešačenjem i izlaskom na atraktivne vidikovce. Zavisno od vaših želja i sposobnosti, Đerdap pruža brojne mogućnosti za pešačenje koje će vam pružiti uživanje u prirodi, emocionalno opuštanje i pomoći u sticanju kondicije.Pešačke staze su različite po dužini i usponu. Većina je obeležena planinarskom markacijom, sa informativnim tablama, a obilazak je uz pratnju čuvara prirode JP „ Nacionalni park Đerdap’’ .

U subotu, 29. aprila obilazak vidikovca Ploče. Okupljanje zainteresovanih pred Turističkim info centrom u Donjem Milanovcu i polazak na stazu sa čuvarom prirode je u 10 časova. Trajanje izleta tri sata, neophodan prevoz do početka staze. Cena ulaznice je 270,00 dinara po osobi.

U nedelju, 30. aprila obilazak vidikovaca Ploče i Mali Štrbac u Đerdapskoj klisuri. Okupljanje zainteresovanih pred Turističkim info centrom u Donjem Milanovcu i polazak na stazu sa čuvarom prirode je u 10 časova. Trajanje izleta pet sati, neophodan prevoz do početka staze. Cena ulaznice je 270,00 dinara po osobi.

U ponedeljak, 1. maja, Javno preduzeće “Nacionalni park Đerdap” Donji Milanovac organizuje obilazak vidikovca Kovilovo. Okupljanje zainteresovanih pred Turističkim info centrom u Donjem Milanovcu i polazak na stazu sa čuvarom prirode je u 10 časova. Trajanje izleta dva sata, neophodan prevoz do početka staze. Cena ulaznice je 270,00 dinara po osobi.

U utorak, 2.maja Javno preduzeće “Nacionalni park Đerdap” Donji Milanovac organizuje obilazak vidikovca Greben. Okupljanje zainteresovanih pred Turističkim info centrom u Donjem Milanovcu i polazak na stazu sa čuvarom prirode je u 10 časova. Trajanje izleta 3,5 sata, neophodan prevoz do početka staze. Cena ulaznice je 270,00 dinara po osobi.

Više informacija na kontakt telefone: 030 215 0070, 064/8569224, 064/8569231.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann