Услови коришћења

Хвала што сте посетили интернет сајт Јавног предузећа „Национални парк Ђердап“

Ваш приступ, као и коришћење овог нашег интернет сајта (у даљем тексту „сајт“) подлеже овим условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем сајта, прихватате без ограничења, ове услове коришћења. Уколико не прихватате ове услове коришћења без ограничења, молимо Вас да напустите сајт.

Интелектуална својина

Сајт и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио и видео материјал и остали материјали на овом интернет сајту (у даљем тексту „Садржај“), јесу ауторско право или власништво Јавног предузећа „Национални парк Ђердап“ (у даљем тексту ЈП „Национални парк Ђердап“) или су на сајт постављени уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права.
ЈП „Национални парк Ђердап“ задржава сва регистрована и нерегистрована ауторска права на сајту.
Дозвољено је прегледање, дељење на друштвеним мрежама или штампање страница са сајта за личне, научне, непрофитабилне и некомерцијалне намене.

Дозвољено је коришћење и публиковање информација или делова текстова у некомерцијалне, непрофитабилне или научне сврхе уз прецизно навођење сајта ЈП „Национални парк Ђердап“ као извора података.
Није дозвољено модификовање, копирање, репродукција, објављивање нити продаја било ког материјала укључујући графику, илустрације, фотографије, текст, информације или услуге доступне на сајту без претходне писмене дозволе ЈП „Национални парк Ђердап“.

ЈП „Национални парк Ђердап“ ће заштити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.

Информације које добијамо од Вас и њихова употреба

САЈТ НЕ САКУПЉА ИНФОРМАЦИЈЕ О ВАШЕМ ЛИЧНОМ ИДЕНТИТЕТУ.
Сајт задржава право да сакупља следеће информације о својим корисницима:
име домена са ког је приступљено сајту,
датум, време и место одакле се приступа сајту,
адреса (такође позната као УРЛ адреса) са које је кликнуто приступљено на линк за приступ Сајту,
податке који су неопходни за израду редовних статистичких анализа.
Информације о именима домена до којих дођемо не користимо како бисмо Вас лично идентификовали, већ да би на основу тих и других информација измерили број посета Сајту, просечно време проведено на Сајту, прегледане странице итд. Ове информације користимо искључиво да би измерили фреквенцију посећивања нашег интернет сајта и унапредили његов садржај.

Линкови ка другим сајтовима

Сајт може садржати линкове других интернет сајтова чији власник или корисник није ЈП „Национални парк Ђердап“. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би Вама пружили што више информација. ЈП „Национални парк Ђердап“ не контролише и није одговорно за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. ЈП „Национални парк Ђердап“ не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Уколико одлучите да приступите неком од сајтова на које воде линкови са нашег сајта, чините то на сопствену одговорност.

Изузеће од одговорности

Сајт користите на сопствени ризик. ЈП „Национални парк Ђердап“ није одговорана за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем Сајта или његовог садржаја.

Промена Сајта без претходне најаве

Овај сајт је динамичан и временом ће се мењати без претходне најаве. Kорисници овог сајта су стога у потпуности одговорни за проверу тачности, потпуности и подобности садржаја који се на њему налазе.

Измене ових услова коришћења

ЈП „Национални парк Ђердап“ задржава право да измени ове услове коришћења у било ком тренутку.